8E Eğitim Modeli

Safa Okulları, kendine özgü 8E Eğitim modeli ile çocuklarınızı ...

about

Kampüsler

SON HABERLER

• SANCAKTEPE KAMPÜSÜ 1.DÖNEM 1. VELİ TOPLANTISI

2022-2023 Eğitim Öğretim Dönemi 1.Dönem 1.Veli Toplantımızı Tüm Kademelerimizde Velilerimizin Yoğun Katılımıyla Gerçekleştirdik. Katılım Sağlayan Tüm Velilerimize Teşekkür Ederiz.

• AYIN DEĞERİ "TEMİZLİK"

Ortaokul değerler eğitimi dersimizin ilk konusu olan temizlik ünitemizde öğrencilerimiz maddi ve manevi temizliğin nasıl olması gerektiğini, nerelerde dikkat edilmesi ve uygulanması gerektiğini öğrendiler. Kendi emekleriyle rengarenk sabunlar üreterek ünitemizi tamamladılar. Teoriden pratiğe hayatımızın her alanında temizliğimize dikkat edeceğiz.

• SAFA'DA AKADEMİK DANIŞANLIK

SAFA Okulları 8E eğitim Modelinin bir parçası olan Akademik Eğitim kapsamında, eğitim koçlarımız öğrencilerimize akademik ajandalarını dağıttı. Öğrencilerimize akademik ajandanın kullanımı hakkında bilgi verildi.

Eki

SANCAKTEPE KAMPÜSÜ 1.DÖNEM 1. VELİ TOPLANTISI