Video Galeri

• 10 May

ELİ ÖPÜLESİ ANNELER

Velilerimizin anneler gününü Psikoterapist Yazar ALİYE SATILMIŞOĞLU'nun verdiği seminer ile kutladık. Tüm anneler eli öpülesidir. Anneler Gününüz Kutlu Olsun.

• 10 May
  • 2022

MUTFAK ATÖLYESİ "KIRPIK TAVA BÖREĞİ"

EĞLENEREK ÖĞRENMEK ! Atölye eğitiminde bu hafta mutfak atölyesindeyiz. Öğrencilerimizle Kırpık Tava Böreği yaptık afiyetle yedik. Bir sonraki mutfak atölyesinde görüşmek üzere :)

• 6 May

RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR

Ramazan gönüllerin birbirine şefkat ve merhamet ile bağladığı, hayrın bereketin yağmur gibi yağdığı bir ay. Öğrencilerimiz bu ayın birlik ve beraberliğini yardım kolisi dağıtımı yaparak paylaşmanın güzelliğini yaşadılar.

• 28 Nis
  • 2022

O GECE Kİ BİN AYDAN DAHA HAYIRLIDIR. " KADİR GECESİ"

O gece ki yüce kitabımız indi O gece ki melekler nur nur yeryüzünde O gece ki mağfiretin dorukta olduğu O gece ki bin aydan hayırlı. Kadir gecesini kandil programı ile ihya ettik. Tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.

• 25 Nis

SAFA OKULLARINDA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Öğrencilerimizle Okulumuzda Yaptığımız Programımızla Kutladık. Birbirinden Eğlenceli Geleneksel Oyunlar Oynadık ve Çok Eğlendik

• 18 Nis

GELENEKSEL İFTAR

Safa Okulları 8.sınıf öğrencileri iftarda buluştu.

• 9 Nis

RAMAZAN SOKAĞI

On bir ayın sultanı Ramazan'ın gelişini okul koridorlarını süsleyerek coşku ve sevinç ile karşıladılar.

• 9 Nis

AHŞAP ATÖLYESİ

Ahşap atölyesinde öğrencilerimizin; üretme ve geliştirme ile EL-GÖZ-BEYİN koordinasyon becerileri gelişir.

• 7 Nis

TÜBİTAK'TA BÜYÜK BAŞARI

TÜBİTAK ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASINDA 2. OLARAK BÜYÜK BAŞARI ELDE ETTİLER. ARKADAŞLARI TARAFINDAN BÜYÜK BİR COŞKU İLE KARŞILANDILAR.

• 6 Nis

HOBİ TASARIM ATÖLYESİ

HOBİ TASARIM ATÖLYESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZ HEM ESKİ GAZETELERİ DEĞERLENDİRDİLER HEM DE FOTOĞRAF PANOSU HAZIRLADILAR.

• 21 Mar

SAFA OKULLARI7.SINIFLAR LGS HAZIRLIK KAMPI

7. Sınıflar LGS hazırlık kampı Kızılcahamam Eliz Otel'de gerçekleşti.

• 21 Mar

SAFA OKULLARI LGS MOTİVASYON KAMPI

7. ve 8. sınıf öğrencilerimizle LGS'ye hazırlık kampı Kızılcahamam Eliz Otel'de gerçekleştirildi.

• 15 Mar

14 MART Pİ GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Pi günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Matematik Bilim Sergisi düzenlediler. Sergiledikleri projelerini arkadaşlarına sundular♾🔢

• 11 Mar

SPELLING BEE YARIŞMASI

4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA SPELLING BEE YARIŞMASI DÜZENLENDİ.HEM EĞLENDİLER HEM ÖĞRENDİLER.

• 5 Mar

İNGİLİZCE DERSİ

İNGİLİZCE DERSİ SAFA OKULLARI'NDA AYRI HEYECANLI

• 28 Şub

ROBOTİK KODLAMA ATÖLYESİ

ROBOTİK KODLAMA

• 28 Şub

GÖRSEL SANATLAR ATÖLYESİ

ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

GÖRSEL SANATLAR DERSİ Mevlana Haftası-Hoşgörü Temalı ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

SAFA OKULLARI - OKÇULUK KULÜBÜ

SAFA OKULLARI GELENEKSEL TÜRK SPORLARI - OKÇULUK

SAFA VOLEYBOL TAKIMI

ÖZEL SAFA OKULLARI VOLEYBOL TAKIMI TURNUVALARDA! Takımımıza başarılar diliyoruz.